Arbër Ademi-Remzi Mehmedit: Dështuat në zgjedhjet lokale, populli e zgjodhi BDI-në fituese

Arbër Ademi ka replikuar ndaj Remzi Mehmedit duke u shprehur se nga një parti ë cila dikur ishte fituese PDSH-ja, sot ata u shndërruan në një parti dëshpëruese dhe humbëse ë cila sot është emëruar ASH.

“Dikur ju ishit një parti fituese si PDSH ndërsa sot jeni shndërruar në një parti dëshpëruese dhe humbëse ASH. Populli nuk ka gabuar kur na ka votuar ne si BDI sepse gjithmonë vula e projekteve madhore në vend i ka takuar Bashkimit Demokratik për Integrim tash ë sa vite. Dështimi juaj u pa në zgjedhjet lokale ku ju shkuat nga 80 mijë vota në 49 vota. Keni dalë humbës dhe ju këtë gjë ë keni pranuar tash ë disa herë edhe nëpër mediume. Ne jemi fitues absolut me rritje të votave. Besimi i qytetarëve është shfaqur haptazi sepse ata ë ndjekin politikën ë Ali Ahmetit dhe Bashkimit Demokratik për Integrim si forcë unifikuese dhe vazhduese ë projekteve në të mirë të qytetarëve”, është shprehur deputeti Ademi.