Ali Ahmeti: Katër vite pa mikun dhe bashkëluftëtarin Jonuz Musliu


Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti kujton mikun dhe bashkëluftëtarin e tij Jonuz Musliu, katër vite pas ndarjes nga jeta.

“U bënë katër vite nga ndarja e veprimtarit të madh të çështjes kombëtare, bashkëluftëtarit dhe mikit tim, Jonuz Musliut.

Kontributi i tij për liri, kauza mbarë-shqiptare dhe shërbimi që i bëri kombit në Kosovë, Maqedoni dhe Luginë të Preshevës është udhërrëfyes për brezat e ardhshëm.

Lavdi!” ka shkruar Ali Ahmeti.

https://www.facebook.com/100044523937585/posts/471721537655307/