Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shpërndarë në profilin e tij në Facebook një video porosi me përmbledhje të akuzave që anëtarë të LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së i kanë bërë kësaj parti. Ahmeti në mbishkrim thotë se dy partitë maqedonase me vite kanë përdorur BDI-në për politikat e tyre ditore.

“Vite të tëra me përpjekje të vazhdueshme nga aktorë të ndryshëm për ta dëmtuar BDI-në, si dhe për ta shfrytëzuar atë për ti arritur qëllimet për politikat e tyre ditore partiake. Ndiqeni dhe shpërndajeni miq”, ka shkruar Ahmeti në mbishkrimin e video porosisë.