A do të shkurtohet karantina për të infektuarit me koronavirus?

Gjatë kësaj jave pritet të mësohet nëse izolimi për të infektuarit me koronavirus do të shkurtohet nga dhjetë në shtatë ditë. Rekomandimin e sjelli Komisioni për Sëmundje Infektive, ndërsa sipas paralajmërimeve pritet që ky propozim të shqyrtohet sot në Shtabin Kryesor të kë Krizës, ndërsa të martën Qeveria pritet të merr vendimin përfundimtar nëse do të kaloj apo jo ky propozim dhe kur eventualisht mund të hyjë në fuqi.