Ministria e Shëndetësisë njofton se në në 24 orët e fundit janë kryer 7.564 teste, ndërsa janë regjistruar 1.635 raste të reja me coronavirus.

Instituti për Shëndet Publik sot ka regjistruar 1.276 pacientë të shëruar nga coronavirusi.

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 9 persona të vdekur: 6 persona nga Shkupi (50, 66, 66, 67, 83 dhe 85), 2 të vdekur nga Manastiri (62 dhe 69) dhe një i vdekur nga Prilepi (77) .

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostifikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 243.284, numri i të shëruarve është 219.616, numri i të vdekurve është 8.092 dhe numri i rasteve aktive është 15.576.