12 shoferë të dehur kapi policia në Tetovë

Gjatë mbrëmjes që lëmë pas, 01/02.01.2022, gjatë periudhës prej 22:00 deri në ora 03:00 është realizuar aksion i përforcuar policor për sanksionim të shoferëve që drejtojnë vetura në gjendje të dehur.

Në territorin e Sektorit të Punëve të Brendshme Tetovë, siç njofton Ministria e Punëve të Brendshme, janë sanksionuar 12 shoferë të dehur, transmeton TV21.

Nga MPB shtojnë se kontrollet e përforcuara do të vazhdojnë edhe ditët në vijim dhe apelojnë të pjesëmarrësit në trafik të respektojnë rregullat e komunikacionit.