Zudi Enuzi Koka emërohet u.d. drejtor në NP “Higjiena Komunale” – Shkup

Zudi Enuzi Koka është emëruar u.d. drejtor i ri i Ndërmarrjes Publike “Higjiena Komunale” – Shkup.

Siç bëri të ditur Qyteti i Shkupit, Zudi Enuzi Koka është jurist i diplomuar dhe menaxher i dëshmuar në botën afariste, i cili kompetencat e tij do t’ vërë në funksion të menaxhimit të suksesshëm të NP “Higjiena Komunale” – Shkup.