Xhaferi raporton për punën e Kuvendit

Kreu i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi ka raportuar sot para mediave për punën e Kuvendit, për vitin 2021. Sipas tij gjatë vitit që po lëmë pas janë përfunduar plotësisht 39 seanca plenare, derisa të papërfunduara kanë mbetur 20 seanca, shkruan Alsat.

“Dialogu politik dhe beteja për ndryshimet ligjore zhvillohet në Kuvend”, tha Xhaferi, duke pranuar se kjo nuk është maksimalja që mund të bëhet, sipas tij gjithnjë mundet edhe më shumë.