-ads3-

Për VMRO-DPMNE-në, LSDM me përbërjen e re asgjë nuk ndryshon. Sipas tyre ata nuk janë njerëz të rinj por dorë e zgjatur e Zaevit.

“Kovaçevski është dorë e zgjatur e Zaevizmit. Dimitar Kovaçevski është njeriu që i përkulet Zaevit dhe e mbindërton zaevizmin. Si zëvendësministër, ai merr pjesë aktive në rritjen e borxhit historikisht më të lartë në vend, i cili kontribuon aktivisht në inflacionin dhe rritjen e çmimit të energjisë elektrike. Njeri që gënjeu se ishte i diplomuar në Harvard ku ka kryer një kurs të thjeshtë dhe që doktoroi në kurriz të shtetit.”,- theksoi Dragan Kovaçki nga VMRO-DPMNE.