Vendimi për ndryshim të rrugëve në Shkup, Ratkoceri: Qeni i keq të sjellë ujkun në torishtë

Gazetari Arben Ratkoceri ka reaguar në një postim të tij pas vendimit të VMRO dhe ASH për ndryshim të emrave të rrugëve në qytetin e Shkupit.
Me këtë rast Bujare Abazi nga ASH ka votuar PRO propozimit për largimin e emërtimit shqip nga Shkupi. Nënkryetarja e qytetit të Shkupit ka votuar pro propozimit për të vendosur në rend dite pikën për ndryshimin e emrave të rrugëve në qytetin e Shkupit.
Ja postimi i tij:
Qeni i keq ta sjell ujkun në torisht!
Llogariteni, sot në Qytetin e Shkupit madje me votat e opozitës shqiptare dhe me propozim të VMRO-së, hyn në rend të ditës ndryshimi i “Vendimit për emrat e rrugëve, shesheve dhe urave” . Kjo iniciativë edhe pse nuk thuhet direkt ka të bëjë me largimin e emrave të personaliteteve shqiptare nga rrugët e bulevardet e Shkupit si Hasan Prishtina, Jusuf Gervalla, Ismail Kadare, Ernest Koliqi, Azem Morana…
Edhe diçka kurrë nuk më kishte shkuar mendja që vjen dita e LSDM do të del në mbrojtje, e opozita shqiptare të votojë “PËR” iniciativën për heqjen e emrave shqip.
P.s si e kanë filluar në qytetin e Shkupit shtrenjtë do me na kushtu hyxhymi i opozitës pas “Komunalecit”!😀