Stevanoviq: Ishim të sulmuar për shkak të punës në Klinikën për Sëmundje Infektive

Drejtorja e Klinikës Infektive në Shkup, Milena Stevanoviq në TV Telma theksoi se kanë pasur presione, humbje pacientësh dhe kanë qenë të pafuqishëm.

“Na vjen keq. Me gjithë kuptimin ndaj famijarëve, por kërcënimet dhe sulmet që i kemi përjetuar nga prekin. Neve edhe fizikisht na kanë sulmuar. Në shpërthyen gomat në automjete me thikë”, tha Stevanoviq.

Ajo shtoi kanë dhënë gjithçka, duke mos parë familjet dhe janë në kritikë të vazhdueshme.

Kujtojmë se në Maqedoni nga COVID-19 deri tani kanë humbur jetën 7.917 persona, ndërsa 22.739 persona janë diagnostifikuar me COVID-19.