-ads3-

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski në konferencën e sotme për media nuk deshi të komentojë nëse do të jetë pjesë e qeverisë së re.

“Nuk do të komentoj asgjë, dhe për të gjitha zhvillimet e ardhshme në këtë fushë do të marr një vendim shtesë”, tha ministri.