-ads3-

Përkthimet nga gjuha maqedone në gjuhë shqipe shpesh ndodhë që të bëhën me google translate nga marketingu i shumë kompanive të prodhimtarisë e së fundmi kjo mënyrë e përkthimit kq ndodhur dhe tek sapunin e lëngshëm, përcjell in7

Në tiketën e të dhënave të sapunit shkruan se ju mund ta pini sapunin e lëngshëm.