Selami takon kampionin e vetëm shqiptar në Formula 3 dhe 4, Lirim Zendeli!


Zv/ drejtori i DAP-it Abdulselam Selami takoi sot kampionin e vetëm shqiptar në Formula 3 dhe 4, Lirim Zendeli.

‘Sot kisha kënaqësinë të mirëpres krenarinë tonë kombëtare Lirim Zendeli, kampionin e vetëm shqiptar të garave me makina në Formula 3 dhe Formula 4 dhe aktualisht garon në Formula 2, por jam i bindur se me përkushtimin dhe dashurinë që ka, së shpejti edhe kampion i Formula 1. Në moshë i ri, por me karakterin e tij këmbëngulës dhe ambicjet, duket shumë më i pjekur dhe ka potencial serioz për të arritur synimet që ka për sukseset. Lirimi edhepse i lindur dhe i rritur në Gjermani, ai asnjëherë nuk haron rrënjët e tij dhe Shkupin, të cilin e viziton shpesh. Sot u takuam si vëllezër për të bashkëbiseduar dhe për ti shprehur përkrahjen time në realizimin e ëndrrave të tij! Suksese Lirim!- thotë Selami.