Sanksionohen 193 shoferë për vozitje nën ndikimin e alkoolit, prej tyre 63 në Shkup


Në aksionin e përforcuar për sanksionimin e shoferëve që vozisin nën ndikimin e alkoolit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, mbrëmë në periudhën prej orës 20:00 deri në ora 02:00 janë sanksionuar 193 shoferë. Prej tyre, 63 në territorin e SPB-së në Shkup, 27 në SPB – Manastri , 17 në territorin e SPB – Shtip

 

“Aksionet e përforcuara të kontrollit do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë deri tek të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion të respektojnë rregullat dhe rregullore në komunikacion, që bashkërisht të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, paralajmërojnë nga MPB.