Reshje dhe stuhi bore në Japoni, skena të tilla thuhet se nuk mbahen mend as nga banorët më të vjetër (VIDEO)

Reshjet rekord të borës në Japoni kanë ndërprerë trafikun tokësor dhe ajror në disa pjesë të vendit.
Dhe meteorologët japonezë njoftuan se reshjet e dendura të borës do të vazhdojnë deri të martën në brigjet e Detit të Japonisë dhe se bora do të vazhdojë të bjerë në zonë nga veriu në perëndim.

Si pasojë, reshjet e dendura të borës kanë sjellë bllokime trafiku, aksidente, vonesa dhe vonesa në orarin e fluturimeve dhe trenave.

Madje, siç shkruajnë mediat, skena të tilla nuk mbahen mend as nga banorët më të vjetër të Japonisë.