Policia kontrollon bastoret në fshatrat e Tetovës, kapen dy persona pa certifikatë vaksinimi

Policët e SPB-së Tetovë, në bashkëpunim me inspektorët e Inspektoratit Shtetëror të Tregut dhe të Drejtorisë së të Ardhurave Publike, sot (25 dhjetor) në ora 13:00 kanë kryer kontroll në dy bastore sportive në fshatrat e Tetovës Miletinë dhe Radiovcë, në të cilat është kryer një aksion. Janë identifikuar gjithsej 8 persona. Dy nga të identifikuarit nga Miletina dhe Radiovca, të moshës 31 vjeçare, nuk kanë pasur certifikatë për vaksinim. Pas dokumentimit të plotë të rastit ndaj të dy personave dhe pronarëve(personave juridikë), përkatësisht do të përgatiten parashtresat./TS