Paraburgoset profesori që sulmoi me boks hekuri nxënësin!

Prokuroria Publike Themelore në Strugë ka ngritur procedurë kundër profesorit nga Struga, 57-vjeç pasi dyshohet se ky ka kryer veprën penale – dhunë.

Në drejtim që procedura të realizohet pa ndërprerë, nga Prokuroria deri te Gjykata Themelore në Strugë kanë dorëzuar parashtesë për shqiptim të masës së paraburgimit për personin e dyshuar, transmeton TV21.

Gjykata tashmë e ka pranuar kërkesën, dhe profesori do të jetë nën paraburgim 8-ditor.