Numër i lartë i gjobave për ngasje të makinës në gjendje të dehur

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) gjatë ditës së djeshme ka vazhduar me kontrollet e shtuara në trafik, me çrrastë vetëm në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsejtë 189 gjoba, mes të cilave 73 për ngasje të makinës në gjendje të dehur, 34 për tejkalim të shpejtësisë, 25 për ngasje të makinës pa patentë shoferi.

Nga MPB-ja njoftojnë se janë shqiptuar edhe 5 gjoba për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta, 6 për vozitësit fillestar dhe katër për përdorim të celularit gjatë vozitjes.