Nis skijimi gjatë natës në Ski qendrën “Kodra e Diellit”

Prej sonte, për herë të parë këtë sezon fillon skijimi gjatë natës në Ski qendrën “Kodra e Diellit”.

Skijimi gjatë natës organizohet të premten dhe të shtunën, nga ora 19:00 deri në ora 22:00. Çmimi i biletës është 700 denarë.

Sezoni dimëror i skijimit në Kodrën e Diellit fillon më 15 dhjetor me ngjarjen promovuese “Bardhësia e Sharrit – Bukuria e Sharrit”, për herë të parë në kuadër të Parkut të saposhpallur nacional Mali Sharr.

Në dispozicion të vizitorëve, siç thonë nga ski qendra, përveç kapaciteteve të shumta të akomodimit, janë edhe hotelet “Sllavia” dhe “Kodra e Diellit” me të cilët ekonomizon “ELEM TURS” dhe të cilët ofrojnë pako të shumta për akomodim dhe shfrytëzim të ski biletave, shkollë për skijatorë të rinj, hua të pajisjes dhe të ngjashme, si dhe lirime për aranzhime disa ditore në hotele.