-ads3-

Ndërmarrja publike “Rrugë dhe rrugica” pas paralajmërimeve të EVN se një pjesë e samaforëve nuk do të punojnë në pjesën qendrore të ditës së nesërme nga ora 8:00 deri në ora 15:30, u bëri thirrje autoriteteve të rregullojnë komunikacionit.

MPB do të angazhohet të mos bëhet turmë e madhe në qytet gjatë kësaj periudhe të ditës.

Siç u njoftua më herët nga EVN, nesër do të nuk do të punojnë semaforët në qendër të Shkupit, ose nga “Vero Jambo”, “Kej 13 nëntori, Fakulteti Juridike dhe rruga “Mirçe Acev”.

Arsyeja e ndalesës së semaforëve është për shkak se ajo pjesë e qytetit do të jetë pa energji elektrike.