Ndotja e ajrit përplas ish-kryetarin e Shkupit me kryetaren aktuale

Ndotja e ajrit ka përplasur ish kreun e Qytetit të Shkupit Petre Shilegov dhe kryetaren aktuale të kryeqytetit Danella Arsovska. Shilegov është ankuar për nivelin e lartë të ajrit të ndotur në Shkup, duke theksuar se kryeqyteti radhitet në 10 vendet më të ndotura në botë. Ndërsa nga Qyteti i Shkupit i janë kundërpërgjigjur duke theksuar se është e turpshme që personi, i cili 4 vite nuk ndërmori asnjë masë sistemore për luftimin e ndotjes, tani të ankohet për gjendjen.