-ads3-

Orhan Murtezani nga Alternativa edhe zyrtarisht e ka pranuar detyrën në SHA MEPSO. Këtë informacion e ka bërë të ditur vetë Murtezani në rrjetin sociale Facebook. “Sot edhe zyrtarisht pranova detyrën si Drejtor Gjeneral dhe Kryetar i Bordit Drejtues të SH.A. Mepso”, ka shkruar Orhan Murtezani.