LSDM-ja zgjodhi udhëheqësin e re

Kryetari i ri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski pas mbajtjes së mbledhjes të Bordit Qendror të Lidhjes Social Demokrate të Maqedonisë, ka mbajtur një pres konferencë për media ku bëri të ditur emrat e nënkryetarëve të zgjedhur dhe Këshillit Ekzekutiv të partisë.

Nënkryetarët e LSDM-së u zgjodhën:

Fatmir Bytyqi

Pero Kostadinov

Stefan Bogoev

Bisera Kostadinova Stojçevska

Ndërsa emrat e Këshillit Ekzekutiv të LSDM-së janë:

Ana Daneva-Markova

Mishko Ralev

Nina Fiti Nedellkovska

Snezhana Zaharieva

Daniella Koleva

Milena Stefanoviç

Kostadin Kostadinov

Renata Jaevska

Melisa Cenovska-Serafimovska

Petre Shilegov

Dritan Ismaili

Tanja Tomiç

Darko Kaevski

Andrej Petrov

Ivona Kuzmanoviç

Kostadin Acevski

Nikolla Rillak

Më herët Kovaçevski mori besimin nga Bordi Qendror i partisë për të qenë mandatar për formimin e Qeverisë së re.