-ads3-

Muhamet Krasniqi, ndryshe i njohur si komandant Malisheva, sot ka ka pasur një sulm kardiak në burg, por fatmirësisht tani është mirë me shëndet.

Lajmin e ka bërë të ditur vëllai i tij, Dardan Krasniqi. Ai tha se komandant Malishevës iu kanë vendosur stendat në spitalin e Shkupit.

Njoftimi i plotë:
Të dashur shok, miq e familjar, ju që gjatë kësaj kohe ishit të shqetësuar!

Sot në orët e hershme të mengjesit, vëllau ynë Muhameti – Komandant Malisheva, ka pasur një sulm kardiak të cilin fal shokëve të tij, përsonelit të burgut, përsonelit mjekësor të Spitalit të Shkupt – përmes ndërhyrjës së shpejt, e ka kaluar dhe këtë sfidë dhe ndodhët në gjendje stabile momentale në intenzivë ku i janë vendosur stendat!

Më këtë rast në emër të familjlës tonë falenderojë të gjitha institucionet e Republikës së Maqedonisë për përkujdesje, shokët e tij të burgut në Idrizovë dhe Ambasadën tonë në Shkup!

Falemderit