Komuna e Sarajit me vendime pune për nëpunës të rinj


Komuna e Sarajit ka ndarë vendime pune për administratën komunale.

Me këtë rast kryetari i komunës Blerim Bexheti ka shkruar:

“Kisha nderin që të ndaj gjithsejt 6
gjashtë vendime për punësim për nëpunës administrativ, 4 katër nga të cilët janë përmes shpalljes publike dhe 2 dy përmes procedurës interne për avancim.

Nëpunësve të rrinjë Ju dëshirojmë sukses në punë dhe në angazhimet e tyre konform vendit të punës dhe fushëveprimit të detyrave dhe obligimeve në bazë të dispozitave ligjore dhe sistematizimit të vendeve të punës” ka shkruar Bexheti.