Në territorin e qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar gjithsej 177 gjoba, nga të cilat 43 sanksione për drejtim të automjetit nën ndikimin e alkoolit, 10 gjoba për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 20 sanksione për drejtim mjeti pa patentë shofer.

Janë vendosur 15 masa për parakalim dhe shmangie të paligjshme, 10 për përdorim celular, gjashtë për shofer fillestar, katër masa për mjete të paregjistruara.

Nga MPB thonë se kontrollet e intensifikuara të veprimit do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.