“Fle në krevatin e Ajlës sepse dua ta shoh në ëndërr” – Enver Jahi flet për tragjedinë në Bullgari

Në hyrje të banesës së tij, i ka renditur këpucët e fëmijëve dhe bashkëshortes që humbën jetën në aksidentin me autobusin e “Besa-Transit” në Bullgari. Një muaj pas tragjedisë në të cilën ku humbi anëtarët e familjes, Enver Jahi nga Shkupi, ka biseduar me ekipin e gazetës LAJM. Në rrëfimin e tij, ai për herë të parë tregon se sa e vështirë i është bërë jeta pas tragjedisë në të cilën krahas fëmijëve dhe bashkëshortes humbi edhe kunatën, mbesat dhe nipat. “Fle në krevatin e Ajlës sepse dua ta shoh në ëndërr”, thotë Enveri derisa tregon dhomën e gjumit të fëmijëve të tij. Rrëfimin e tij të plotë mund ta ndiqni në videon më poshtë./Gazeta LAJM