-ads3-

Kryetari i ri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski pas mbajtjes së mbledhjes të Bordit Qendror në pres konferencë për media i bëri të ditur emrat e nënkryetarëve të zgjedhur të LSDM-së.

Për nënkryetarët të LSDM-së janë emëruar:

Fatmir Bytyqi

Pero Kostadinov

Stefan Bogoev dhe Bisera Kostadinova Stojçevska