Digjet deponia në Shuto Orizarë! Arsovska premtoi se do t’i pastrojë në 80 ditët e para

Thuajse çdo ditë i vihet flaka kësaj deponie të egër në Shuto Orizarë të Shkupit.

Kjo dhe shumë deponi të tjera vazhdojnë të shihen nëpër kryeqytet, sidomos vendet më periferike.

Kryetarja e Qytetit të Shkupit Danella Arsovska në fushatën zgjedhore pat premtuar se ndër punët e para që do bëjë, është pastrimi i deponive në Shkup e rrethinë, edhe atë brenda 80 ditëve.