Demant nga BDI-Dega Shuto Orizare

Dua ti demantoj portalet e partive opozitare ne lidhje me këshillin e Shuto Orizares, kshilli në komunen tonë është formuar shum më herët dhe është stabil sa i perket shumices dhe përbëhet nga
BDI 4këshilltar
LSDM 4 këshilltar
SRM 2 këshilltar

Në lidhje me foton e publikar personi në fjal ka formuar parti të veten OpreRoma dhe është kryetar partie dhe nuk ka lidhje me parti tjera.

Sa për buxhetin që diskutohet që thojn se është i bllokuar buxheti është votuar dje dhe është i shkurtuar në mënyr drastike ku buxheti që ishte propozuar nga ana e Kurto Dudush dhe Aleances për Shqiptaret bëheshte fjal vetem për intersat e disa personave dhe aspak për qytetarët ku do të publikojm me fakte dhe foto dhe kemi bërë kërkes deri te revizioni shtetrorë ku do të zbulojm gjithçka.