Bilall Kasami gëzon fëmijët e shkollave dhe çerdheve në festat e fundvitit(Foto)

Kryetari i Komunës së Tetovës Bilall Kasami ka bërë një gjest të madh në përmbyllje të këtij viti ndërsa janë fëmijët ata që janë gëzuar më së shumti informon TetovaSot.
Ai ka vizituar me këtë rast shkollat dhe çerdhet duke shpërndarë dhurata për festat e fundvitit.

“Të gëzosh një fëmijë është një ndjenjë sublime që të mbushë zemrën dhe shpirtin plot. Fëmijët, janë dhurata dhe kapitali më i çmueshëm” është shprehur kryetari Kasami.TetovaSot