-ads3-

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme është arrestuar 40-vjeçari A.S. nga Kondova e Shkupit. I njëjti dyshohet për vjedhje.

“I njëjti dyshohet për kryerjen e veprave penale “vjedhje” dhe “vjedhje e rëndë”, të datës 19.11 dhe 20.11.2021, në dy qendra tregtare në Shkup”, thuhet në njoftimin e Policisë.