Aksion policor në Veles, arrestohet një person, konfiskohen mbi 2000 mjete piroteknike

Nëpunës policor nga SPB Veles sonte duke vepruar sipas planit për veprim dhe dhe sanksionim të shitjes së mjeteve piroteknike, pas informatave të marra paraprake, në një dyqan në Veles, pronësi e S.Ç.(50) kanë gjetur dhe kanë konfiskuar 2200 copë mjete piroteknike. Siç njoftoi MPB-ja, S.Ç. është privuar nga liria, ndërsa pas dokumentimit të plotë të rastit do të parashtrohet kallëzim penal.