A do ta votoj Bujare Abazi ndrrimin e emrit të rrugës nga “Hasan Prishtina” në “Kaçaniçki Pat” (Foto)


Nënkryetarja e ASH dhe njëherit nënkryetare e qytetit të Shkupit, Bujare Abazi, a do ta voton ndërrimin e emrit të rrugës “Hasan Prishtina” në “Kaçaniçki Pat”.

Ka pasur reagime në rrjetet sociale edhe nga gazetarët për ngjarjet në seancën e fundit në qytetin e Shkupit. Nga VMRO-ja kanë kërkuar që urgjentisht të anulohet vendimi i mëhershëm të Këshillit të qytetit të Shkupit për ndryshimin e emrave të rrugëve dhe shesheve.