42 vjeçari akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare

Një 42 vjeçar është akuzuar nga Prokuroria në lidhje me keqpërdorimin e pozitës zyrtare – ofiqar te Librat Amë në Gostivar. Ai në kundërshtim me rregulloret e gjendjes civile, si zyrtar ka dhënë certifikatë të kurorëzimit dhe tri certifikata të lindjes, duke qenë i vetëdijshëm që personi që i ka marrë nuk është i autorizuar.
Aktakuza bazohet në nenin 352, paragrafin 1 në lidhje me nenin 45 nga Kodi Penal, në lidhje me keqpërdorimin e pozitës zyrtare.