“Reporting Democracy”: Ditëve pa brenga të Gruevskit, ndoshta po u afrohet fundi

Jeta e ish kryeministrit autoritar në Maqedoninë e Veriut, Nikolla Gruevski në tre vitet e fundit dukej kështu: i arratisur nga drejtësia në vendlindjen e tij dhe kërkues i azilit politik në Hungari,  i mbrojtur nga kryeministri hungarez Viktor Orban. Megjithatë, me Peter Marki-Zaj, si lider i opozitës së bashkuar  në Hungari, i cili konsiderohet  se ka […]