Ramiz Ladrovci tregon se a mban armë me vete

Kandidati i Partisë Demokrate të Kosovës për Drenasin, Ramiz Lladrovci e ka pranuar se mban armë.

Ai në emisionin “Frontal” në T7 tha se posedon armë me leje, teksa ato pa leje tha se i kanë dorëzuar menjëherë pas luftës.

“Po sigurisht që i kam. Unë po flas për armë me leje, ato pa leje i kemi dorëzuar pas luftës”, ka thënë ai.

Lladrovci pohoi se i ka në posedim tri armë.

“Unë i kam tri armë me leje që i përdori. Dy i kam për gjueti dhe një e kam armë që e barti me veti. Në gjueti dal dimrit”, deklaroi Lladrovci.

Ai u pyet edhe se sa është i mirë në shenjestrimin me armë.

“Ma i dobëti në familje jam”, ka thënë ai.