Aktorit të Stupcave i ndodh një e papritur gjersa del të blejë bukë

Aktori i njohur i humorit, Osman Azemi është bërë edhe sot pjesë e përfoljes nëpër rrjetet sociale

Ai ka postuar një video që i ka ndodhur gjatë ditës së sotme kur kishte dalë për të blerë bukë.

E gjersa ishte duke ecur atij i ka dalë një pengesë, pasi që një qenë ishte në rrugë dhe ai nuk largohej nga aty.

Videon ai e ka postuar në tiktok dhe si zakonisht ajo është shikuar nga mijëra fansa të saj.