Zogu i Baywatch tregon gjoksin gjigant

Zogu i Baywatch, Donna D’Errico (53) ka treguar se ajo ende ka asete për të treguar, sidomos gjoksat e saj, derisa ka bërë një paraqitje tepër interesante sonte

Ajo ishte njëra prej rojtarëve të bregdetit në Baywatch ku luante Donna Marcon në vitet e 90-ta.

53 vjeçare duket se nuk e ka ndier fare moshën derisa është fotografuar duke bërë qejf në Santa Monican, të enjten.

Pasi që kishte dalë më shoqëri me shokë, aktorja është siguruar që e tërë vëmendja të ishte ajo dhe gjoksi i saj gjigant.