-ads3-

Qytetarët kërkojnë rezultate, përparim, jetë më të mirë, zhvillim. LSDM përgatiti projekte dhe kandidatë të cilët mund të bëjnë çmos për zhvillim, bashkëpunim, jetë më të mirë – në çdo lagje, çdo fshat, çdo qytet, çdo komunë, në të gjithë atdheun tonë të bukur, tha kryeministri Zoran Zaev.

“Përparimi dhe zhvillimi i komunave është i mundshëm dhe i realizueshëm vetëm përmes bashkëpunimit. Bashkëpunimi midis kryetarit të komunës, anëtarëve të këshillit lokal dhe qeverisë qendrore është thelbësor dhe i nevojshëm për të vazhduar zhvillimin e komunave që kanë vendosur të ecin përpara”, tha njeriu i parë i LSDM -së, kryetari i partisë, Zaev në video -fjalimin e tij drejtuar publikut.

Ai shtoi se zhvillimi i komunave varej seriozisht nga këshillat vendorë.

“Vota për kryetarin e komunës më të mirë shkon paralelisht me votën për listën e këshilltarëve më të mirë. Le të mos rrezikojmë sepse në anën tjetër ka kërcënime për bllokime. Nëse, nga ana tjetër, ju kërcënoheni me bllokim, nuk ka zgjidhje më të mirë sesa të votoni P the R bashkëpunimin mes kandidatit më të mirë për kryetar komune dhe kandidatëve më të mirë për këshilltarë. Prandaj, ju bëj thirrje, të Dielën, të votoni për kryetarë komune dhe këshilltarë që do të bashkëpunojnë dhe zbatojnë projekte, dhe jo për ata që do të bllokojnë dhe pengojnë. Le të votojmë për zhvillimin e ofruar nga këshillat e LSDM-së, dhe jo për bllokadat e kërcënuara nga VMRO-DPMNE”, shtoi kryetari i partisë LSDM.