“Squid Game”, në Netflix grumbulloi qindra miliona euro

“Squid Game”, që nga transmetimit ka shënuar rekord të madh.

Sipas një dokumenti të ‘Netflix’, “Squid Game” grumbulloi 891,1 milionë dollarë.

Gjithashtu u zbulua se shfaqja kushtoi 21.3 milionë dollarë për t’u prodhuar, përafërsisht 2.4 milionë dollarë për episod.

Ky serial në gjuhën koreane ishte një ‘goditje’ e papritur për platformën që kur u publikua me datë 17 shtator.

‘Squid Game’, ka arritur t’i ketë 111 milionë fansa duke e bërë arritjen më të madh në histori dhe duke u bërë shfaqja televizive më e shikuar e të gjitha kohërave.