Sadi Bexhetin e surprizojnë nipi dhe mbesa live në emision (Video)

Kujtojmë se Sadi Bexheti, njëherit edhe kandidat për kryetarë komune të Tetovës është baba i 4 fëmijëve.

Sot në emisionin e pasditës në PASTEL ai ka marrë një mesazh nga nipi dhe mbesa e tijë që aktualisht jetojnë në angli, NOA dhe ELEONORA.

Ata japin një mesazh për gjyshin e tyre që të bëj qytetin e Tetovës më të bukur, dhe të bëj më shumë paqe për fëmijët dhe të rriturit.