-ads3-

Kandidati për kryetar në komunën e Tetovës, Sadi Bexheti, me emocione flet për qytetin e tij, Tetovën.

Edhe më emocional është kur flet për gjendjen ne të cilën gjendet sot qyteti rrëzë Sharrit. Bexheti thotë se Tetova është lënë në harresë dhe në kaos të plotë.

Ai premton se me rizgjedhjen për kryetar, do të punojë per kthim të shkëlqimit që e meriton Tetova dhe që ky qytet të ketë vendin që i takon.