Sabriu emocionon me dedikimin për Halil Kastratin

Prej ditësh është bërë i ditur lajmi se humanisti Halil Kastrati po kalon një problem shëndetësor për të cilin është apo do i nënshtrohet një intervenimi.

Miqtë e tij, përfshirë edhe të famshëm janë lutur për shëndetin e Kastratit.

Në mesin e tyre, sot ka reaguar edhe këngëtari Sabri Fejzullahu.

Ai ka emocionuar me dedikimin për humanistin e njohur.

“Ti shpirt i bamirësisë që i gëzon mijëra e mijëra njerëz. Sot lutemi për ty që të bësh më mirë dhe po me siguri se Zoti ty të ruan” – është shprehur Fejzullahu.