Rihanna planifikon hapje të shitoreve fizike

Rihanna është “duke planifikuar të hapë shitore fizike” për linjën e saj te të brendshmeve Savage x Fenty gjatë vitit 2022 në SHBA

Ajo për këtë tashmë ka rekrutuar emra të njohur si Paris Hilton, Gigi Hadid dhe Vanessa Hudgens.

Rihanna tani dëshiron që shitoret e saj fizike për linjën e saj te të brendshmëve të jenë në “Savage x Fenty”.

Shitoret përpos SHBA pritet që të hap edhe në Europë gjatë 2022-ës.

Shitoret do të hapën për “konsumatorët që nuk ndihen mirë për të blerë të brendshme online”. Rihana kryesisht deri tani ka shitur përmes Amazonit.