Nuk pranon debat me Fatmir Limanin? Përgjigjet Fatmir Dehari: Urdhëro burrë, jam i gatshëm të flas me punë


Asnjë debat i përbashkët mes kandidatëve për kryetar të Kërçovës. I pyetur për këtë, Fatmir Dehari në TV21 tha se ai komunikon me të gjithë, qoftë edhe me oponentët të tij, Fatmir Limanin dhe kandidatin e VMRO-DPMNE-së nëpërmjet punës. “Çdo qytetar ballafaqohet me punët tona dhe sigurisht qoftë zotëri Limani apo kushdo qoftë tjetër ka […]