“Ndalojeni”, Madonna shtrihet mbi tavolinën e prezantuesit dhe habit me skenat e nxehta (VIDEO)

Besnike ndaj recetës së saj. Ajo provokon, në mënyrën e vet, unike. Mbretëresha e skenës së muzikës pop, Madonna, me rastin e dokumentarit të saj të ri, në turneun e titulluar ” Madame X “, shkaktoi një skenë të nxehtë në shfaqjen e Jimmy Fallon. Ajo u shtri në tryezën e prezantuesit dhe më pas ngriti fundin para kamerës.

Ylli 63-vjeçar u shfaq në “The Tonight Show” dhe shprehu shpresën se shikuesit që shikojnë dokumentarin e saj do të kuptojnë se arti është “i rëndësishëm për jetën tonë”.

Ajo nuk hezitoi të përmendte se sa shumë ishte frymëzuar nga autori James Baldwin. “Ishte një frymëzim i madh. Një nga gjërat që citoj pa pushim në shfaqje është se ne artistët jemi atje për të prishur paqen.Shpresoj ta kem bërë këtë jo vetëm për ju sonte, por edhe për ata që shikojnë shfaqjen, por e kam fjalën në mënyrën më të mirë,” tha ajo.

Menjëherë pas kësaj, ai u ngrit dhe u shtri me fytyrë mbi tryezën e Jimmy Fallon. Reagimi i prezantuesit ishte i menjëhershëm, duke u përpjekur të merrte rolin e “zjarrfikësit” ” Jo, jo, Madonna ndalo. Nuk e di çfarë të bëj. Ndalo tani”, tha ai.

Në të njëjtën kohë, prezantuesi hoqi xhaketën e tij dhe u përpoq të mbulonte trupin e yllit. Madonna u ngrit dhe tha duke qeshur: ” Askush nuk do të shohë asgjë, Zoti im”.

Menjëherë më pas, pa u frikësuar nga askush apo asgjë, ajo ngriti fundin dhe i tregoi vithet në kamerë, para se të ulej sërish.