Murati nga PDSh: Tash e kemi më lehtë të fitojmë Likovën


Kandidati për kryetar të komunës së Likovës, Burhan Murati nga radhët e Partisë Demokratike Shqiptare në debatet parazgjedhore në TV21 ka deklaruar se tani është shumë më lehtë të fitohet komuna e Likovës.

Kjo sepse siç tha ai, qeverisja e Bashkimit Demokratik për Integrim në pushtetin qendror dhe lokal ka treguar se kjo komunë meriton ndryshimin.

Debatit për Likovën mund ta ndiqni në linkun më poshtë: