Ministri i Komunikacionit në Indi ka një propozim interesant, të zëvendësohen sirenat me tinguj të instrumenteve të ndryshme muzikore

Ministri i Komunikacionit në Indi, konsideron se do të duhej të votohej një ligj që sirenat në vetura të zëvendëson me tinguj të muzikës.

Një propozim interesant është para nëpër videolojëra dhe tek njerëzit me imagjinatë të zhvilluar – e kështu mëton të se mund të ndodh edhe në Indi sipas ministrit të këtij vendi.

“Aktualisht jemi duke shqyrtuar mundësinë dhe të planifikojmë ndryshimin e ligjor, që sirenat nëpër vetura të zëvendësohen me tinguj të instrumenteve muzikore. Paramendoni, flautin, violinën, harpën dhe instrumentet e tjera nëpër rrugë”, ka thënë Nitin Gadkari.

Ai konsideron se do të ishte mirë të zëvendësohen sirenat “irrituese” të policisë me disa tinguj tjerë. Besoni apo jo, rrugët në Indi janë ndër më të zhurmshmet në planetë.